Action II – Petite Lady

TELJES KÖRÛ, GYENGÉD, EGYSZERÛ ÉS GYORS MEGOLDÁS ESZTÉTIKAI NÔGYÓGYÁSZATRA

A szülés utáni változások és a természetes öregedés negatív hatással lehetnek a szeméremtest és a hüvely állapotára, az életminőségre és a szexuális életre. Az ACTION II “Petite Lady” eljárás nem lézeres hüvelyplasztika (azaz nem lézeres hüvelysebészeti eljárás CO2- vagy diódalézerrel), hanem egy minimálisan invazív, nem sebészeti kezelési eljárás a hüvelyi szövetek megfiatalítására.


 
A Petite Lady egyesíti a különböző nőgyógyászati indikációkban használt kezeléseket. A hüvelyi szövetek feszesítése a kollagénállomány regenerációján keresztül lehetséges. A biztonságos és fájdalommentes kezeléssel a hüvelyfal vastagsága és rugalmassága növelhető, ami végül a hüvelycsatorna szűkítését eredményezi. A precíz és szabályozott szövetablációt és a minimális koagulációt Er:YAG energia hozza létre. Mivel a hüvelyi reepitelizáció gyorsabb, mint bármelyik más lézeres kezelés során, az ACTION II Petite Lady esztétikai beavatkozás biztonságos és nem invazív alternatívát kínál a szakmabeliek és a páciensek számára.
 

DUÁL MÓD: KÉTLÉPCSÔS TECHNIKA

 • Első lépés: többszörös mikroimpulzus
 • Második lépés (opcionális): 1000 ms hosszú impulzus

A Lutronic egyedi kétlépcsős technológiája segít maximalizálni a klinikai hatást: a többszörös mikroimpulzussal elért precíz epithelium ablációt és fototermikus hatást követi a nem ablatív, 1000 ms impulzusos kezelés, mely a hüvelyi nyálkahártya kollagenézisét stimulálja.


PETITE 360°-OS KEZELÔFEJ HÜVELYSZÛKÍTÉSHEZ

A hüvelyi nyálkahártyára egy 360°-os, arannyal bevont tükrön keresztül leadott többszörös mikroimpulzus biztosítja a leggyengédebb ablációt és fototermikus hatást. A párperces, fájdalommentes kezelés a kollagén-újrarendeződés stimulálásán keresztül a hüvely szűkülését, illetve ezzel együtt fiatalabb és egészségesebb hüvelyállapot elérését eredményezi sebészeti beavatkozás nélkül.

PETIT 90°-OS KEZELÔFEJ STRESSZINKONINTENCIA KEZELÉSÉHEZ

A szintén nem sebészeti, 90°-os tükörrel ellátott hüvelyi kezelőfej lehetővé teszi az inkontinencia kezelését a medencei fascia, az ízületi szalagok és a hüvely nyálkahártya szövetének termikus és zsugorító hatásán keresztül.
 


 


 
 
 
Eredményes kezelés a páciens igényeinek megfelelően

MIÉRT AZ ACTION II?

 • Nagy precizitású kezelés, speciálisan tervezett tartozékokkal
 • Különböző nőgyógyászati indikációk esetén is alkalmazható platform készülék
 • Az Action II berendezéshez elérhető 5 különböző kezelőfejnek köszönhetően egyéb esztétikai kezelésekre is lehetőség nyílik  (esztétikai-nőgyógyászati és dermo-esztétikai kezelések)
 • Gyengéd, gyors eljárás
 • Alacsony rizikófaktorú, nagy biztonságú kezelés
 • Gyors felépülés és minimális lábadozási idő
 • Vonzó kezelési paraméterek a páciensek számára
 • Bizonyított hatás

FÔBB INDIKÁCIÓK

 • Kitágult, megereszkedett hüvelycsatorna szűkítése
 • Vulvovaginális rejuvenáció
 • Szülés utáni hüvelyváltozások
 • Atrófiás vaginitis
 • Hüvely-megereszkedés
 • Külső nemiszerv és hüvelyrés szűkítése
 • A teljes hüvely szűkítése
 • Szexuális öröm fokozása
 • Stresszinkontinencia
 • Hüvelyszárazság, égő érzés
 • Pigmentált vulva
 • Stria
 • Egyéb esztétikai eljárás
Action II Petite Lady kezelőfejek
Action II - Petite Lady kezelőfejek a nőgyógyászati praxis számára: 360°-os, 90°-os és frakcionált

RENDSZERSPECIFIKÁCIÓ

Lézer típus
Er:YAG 2940 nm
Működési mód
Normal
Hosszú impulzusú
Frakcionált
Sugár
Négyszög
Impulzusszélesség
Normal
Normál mód: 250 µs
Hosszú impulzusú mód: max 1000 ms
Kezelőfej
Petit 360°
Petit 90°
Frakcionált 12 mm Ø, 9×9 mm
Zoom (opcionális) 1 ~ 7 mm Ø
Shining peel (opcionális) 14 mm Ø
A kezelőfej automatikus felismerése
Igen
Impulzus-ismétlődési sebesség
Egyszeres, 1, 2, 5 és 10 Hz
Felhasználói felület
8” LCD / Érintőkijelző
Memória
“Shining Peel” & 8 pont
Segédfény
Dióda 655 nm (Red), 1 mW, állítható fényerő
Méretek (mm) / kar nélkül
872 (magas) × 656 (mély) × 295 (széles)

 

LETÖLTHETÔ DOKUMENTUMOK

Action II - Petite Lady brosúra  magyar nyelven
Előtte-utána fotók

Klinikai tanulmányok angol nyelven:

VIDEOTÁR

A Petite Lady egyesíti a különböző nőgyógyászati indikációkban használt kezeléseket.A Lutronic Action II különböző esztétikai problémákra is kiváló megoldást nyújt. Speciális frakcionált kezelőfejét kimondottan az intim területek megújítására és a hüvelybemenet szűkítésére fejlesztették ki. A lézersugár finoman lehámlasztja a kisajkak és a nagy szemérem ajkak elhalt, megvastagodott felső bőrrétegét, így az intim terület újra rózsaszín és selymes lesz, valamint a hüvelyrés összeszűkül.

A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 360°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, a legmélyebb szöveti rétegig. Ez két fokozatban történik. A sokszoros mikroimpulzus hatására a hüvelyi nyálkahártyán mikron méretű, nagyon precíz, úgynevezett koagulációs zónák jönnek létre. Ezek segítségével a hüvelyi nyálkahártyban mélyebbre tud jutni a második körben bejuttatott hosszú impulzus, elérve a medencefenék kollagéndús szöveti állományát. A mikroimpulzusok hatására a hüvelyi nyálkahártya felsőbb rétegében található kollagén állomány megsokszoroszódik, a hosszú impulzus hatására pedig a mélyebb rétegekben található szöveti réteg kollagénállománya nő jelentős mértékben. Ezáltal tudjuk elérni a valódi 3D-s hüvelyszűkítést. A Petite LadyTM kezelés során további pozitív mellékhatások is jelentkeznek: megszűnik a hüvely szárazsága és kevésbé lesz érzékeny a fertőzésekre.
Az inkontinencia kezelése során - a hüvelyszűkítő eljárással ellentétben - a hüvelyfal felső részébe koncentráltabban, 90°-ban juttatjuk be a lézerfényt. Az inkontinenciakezelést követően a páciensek pozitív mellékhatásként észlelhetik a hüvely szűkülését is, illetve a hüvelyi nyálkahártya egészségesebb, élettel telibb lesz.


LINKEK

A gyártó hivatalos Action II oldala

 
© 2015 SOLENNIS Kft.
Weboldal: Art Jupiter