Nimue

ÚJGENERÁCIÓS ORVOSKOZMETIKAI BÔRÁPOLÁS

A dél-afrikai NIMUE orvos-kozmetikai márka teljesen új értelmezést ad a bőrápolásnak. Az 1994-ben egy neves plasztikai sebész által alapított márka termékeit kifejezetten az egészségügyi piacra fejlesztették pre- és posztoperatív kezelések hatékony
biztosítására. A NIMUE portfoliója ma már otthoni bőrápolási termékeket valamint professzionális terápiát is magában foglal, és minden esetben az egyén kialakult problémájára fókuszáltan, egy speciális Bőrterápiás Osztályozási Rendszert alapul véve, személyre szabottan alakítja ki a szükséges kezelési protokollt.Nimue
A Nimue ma is az elsők között van az innováció, a kutás és fejlesztés területén. A világszínvonalú készítmények által elért eredményeket az összetevők hatékony kombinációja, koncentrációja és pH-értéke adja – ezek rendkívül intenzív hatásának köszönhetően váltak a Nimue termékek tudományosan is elismertté és egyedülállóvá.

A Nimue szakított a klasszikus, genetikailag determinált bőrtípus-rendszerezéssel, és saját bőrterápiás osztályozási szisztémát dolgozott ki. Ezzel, illetve négy kezelési alapelvével forradalmasította a globális szépészeti ipart. Négyféle bőrterápiás osztályát (környezeti károsodást szenvedett bőr, hiperpigmentált bőr, problémás bőr, érzékeny bőr) illetve fiatalításra, helyreállításra, antioxidálásra és napvédelemre fókuszáló négy kezelési alapelvét a Nimue kifejezetten úgy alkotta meg, hogy minden bőrproblémára a bőrt funkcionálisan is megújító, a bőr természetes, egészséges működését visszaállító, hatékony és tartós megoldást nyújtson. A NIMUE a világon elsőként mutathat fel komoly eredményeket a hiperpigmentált vagy érzékeny bőr orvoskozmetikai kezelésében.


MIT JELENT AZ ORVOSKOZMETIKAI TERMÉK?

A hagyományos kozmetikumok nem változtatják, nem fiatalítják meg a bőrt, csak felületi kezelést biztosítanak vagy elfedik a problémát. Az orvos-kozmetikai termék
ezzel szemben aktívan megújítja a bőrt, és így nemcsak hatékonyan kezeli a bőrkárosodás tüneteit, de egészségesebbé is teszi a bőrt és annak szerkezetét.

MITÔL MÁS A NIMUE?

A Nimue termékek olyan újgenerációs, aktív bőrkezelést nyújtó orvoskozmetikai termékek, melyek orvosi készítményekhez mérhető szintű hatással bírnak, magát
a bőr szerkezetét és biológiai funkcióit befolyásolják, s szemmel láthatóan egészségesebb, optimálisan működő bőrt eredményeznek.

KEZELÉSI ALAPELVEK

  • FIATALÍTÁS: Az aktív hatóanyagoknak – alfa-hidroxi sav (AHA), A-vitamin észter, peptidek és DMAE – köszönhetően a bőr fiziológiai értelemben újra funkcionálni kezd, állapota javul, visszanyeri egészségét. A Nimue bőrterápia így megalapozza a bőr a strukturális javulását. Az alfa-hidroxi savak (AHA) egyedi hármas  kombinációjának összhatása fokozza, növeli az egyes savak hatékonyságát.
  • ANTIOXIDÁLÁS: A készítmények E- és C-vitamin észtert, L-aszkorbinsavat, és kiemelkedő antioxidáns hatással bíró alfa-liponsavat tartalmaznak. Ezen hatóanyagok szinergikus kombinációja képes semlegesíteni vagy gátolni a szabadgyökök káros hatásait, s így védeni a bőrt az idő előtti öregedéstől. Az alfa-liponsav továbbá nagyfokú gyulladáscsökkentő hatással is bír.
  • HELYREÁLLÍTÁS: A készítmények hatóanyagai biotechnológiai ill. természetes eredetűek, amelyek képesek javítani a bőr fiziológiai funkciójának egyensúlyát.
  • FÉNYVÉDELEM: A fényvédelem igen fontos része a Nimue Egészséges Bőr
    Programjának. A Nimue tudományos kutatásai által egy biztonságos, magas minőségű fényvédőkrém született, amely segíti a bőrt megvédeni az UV-A és UV-B sugarak káros hatásaitól, továbbá csökkenti a már kialakult károsodás mértékét.

MILYEN ÖSSZETEVÔKET TARTALMAZNAK A NIMUE TERMÉKEK?

A Nimue készítmények biotechnológiai és természetes eredetű összetevői mindig a legfrissebb tudományos kutatási eredményeken alapulnak. A szigorúan a legmagasabb minőségű alapanyagokat a Nimue olyan innovatív hordozórendszerekhez kapcsolja, melyekkel a hatóanyagok hatékonyan célba juttathatók, a bőr pedig valóban eredményesen kezelhető.

Az AHA és amfoter AHA-savak megfelelő koncentrációja, kombinációja illetve pH-értéke, valamint az A-vitamin és antioxidánsok (alfaliponsavak, C- és E-vitamin észterek, valamint mikrokapszulált A-, C- és E-vitamin) egyedi
összeállítsa a korszerű bőrkezelés terén átütő erejű fejlesztésének számít. Az egyéb támogató összetevők, mint a mikrokapszulált teafa olaj és retinol,  UV-filterek, L-aszkorbinsav, enzimek, pigmentgátlók, peptidek, növényi őssejtek és egyéb növényi összetevők – szója- és rizsprotein, kolbászfa és esszenciális olajak keveréke – egymás hatását erősítve tisztítják, fimonítják és újítják meg a bőrt
egészen a mélyebb hámrétegekig.
 
 

MILYEN BÔRTÍPUSOKRA AJÁNLOTT A NIMUE?

A Nimue Egészséges Bőr Program otthoni és professzionális kezelési eljárásokat
kínál környezeti károkat szenvedett, hiperpigmentált, aknés/problémás vagy átmenetileg érzékennyé vált bőrre. A termékek és kezelések célja
a bőr egészséges állapotának és természetes funkcionálásának
visszaállítása.A Nimue termékei minden bőrtípuson alkalmazhatók
és mindenki számára használhatók, de fontos, hogy a legmegfelelőbb bőrkezelési programot a Nimue bőrterapeuta egyedileg állítsa össze a páciensnek.

FÔBB INDIKÁCIÓK - NIMUE BÔRTERÁPIÁS OSZTÁLYOZÁSI RENDSZER

  • Környezeti károsodást szenvedett, a foto- és biológiai öregedés jeleit mutató, érettebb bőr
  • Hiperpigmentált, melanintúltermelést produkáló bőr
  • Problémás - aknés, pattanásos bőr
  • Érzékennyé vált bőr, átmenetileg gyulladt, interaktív bőrállapotok


NIMUE TRÉNING

Oktatóközpontunkban rendszeresen tartunk alapképzéseket bőrgyógyászok és kozmetikusok, illetve szépségipari szakemberek részére, amelyeken minden résztvevő részletesen megismerheti a Nimue bőrterápiás rendszerét. A tanfolyamokat okleveles Nimue trénerek tartják, és nemcsak elméletben ismertetik, de gyakorlatban is bemutatják, mit tudnak (jobban) a Nimue újgenerációs orvoskozmetikai termékei.

SORON KÖVETKEZÔ NIMUE TRÉNINGÜNK

Nimue tréning
NIMUE alaptréning
Rendszeresen szervezünk gyakorlati bemutatóval egybekötött Nimue tréningeket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön a következő rendezvény időpontjáról!

A tréningek helyszíne: Solennis Oktatóközpont
1046 Budapest, Kiss Ernő u. 4. II.em.
Oktató: Bujdosó Emőke kozmetikus, okleveles Nimue tréner

A tréningen való részvétel bőrgyógyászok, kozmetikusok számára ingyenes.
A részletesebb programról a Tréningjeink menüpontban tájékozódhat. 
© 2015 SOLENNIS Kft.
Weboldal: Art Jupiter